72. Marinovich Gergely – a fejrugdosásra nevelő keresztyén disszidensA képen látható Marinovich Gergely azon ritka szélsőjobboldaliak közé tartozik, akik –becsületükre legyen mondva- nem tagadják a holokauszt megtörténtét. Mert mi másért is fenyegetné a legválogatottabb fröcsögések közepette Cyklon-B-vel és Auschwitz-al a számára nem szimpatikus és ezáltak „zsidónak” kikiáltott fórumtársait a legnépszerűbb közösségi portálon.
A 2008-ban 23 éves Marinovich Gergely hasonlóan sok más szélsőjobboldali uszítóhoz, szintén külföldi disszidensként uszít az interneten keresztül itthon élő magyar honfitársaink ellen, de ne adjuk fel: fog ő még hazajönni!
Íme néhány internetes megnyilvánulás a „keresztény értékrendet” féltő szadista uszítótól:

Eredetben:
„te partizán zsidó! te is csak addig buzulsz itt amíg nem nyomunk egy adag cyklon-bt a picsádba!! Auschwitzba bezzeg nem volt ilyen nagy a pofátok mi?? De ugylátszik nem tanultál belőle...”
Eredetben:
„isten nincs velük, épp ellenkezőleg. a zsidók olyanok mint az állatoknál a paraziták, befészkelik magukat a társadalomban, és kiszívják a vérét. roppant kártékonyak és nagyon nehéz megszabadulni tölük. más népeken élősködnek, dolgozni nem képesek, csak más embereket dolgoztatni, kihasználni,s mellette különböző beteges pszihikai agymosással próbálják lezülleszteni a társadalmat, hogy könnyebb legyen a szolgatest irányítása.de nekünk jogunk van ellenálni, hisz a legalapvetöbb dologért harcolunk, az életünkért és ezért fogunk elöbb vagy utóbb győzni, mert aki az életéért harcol, az bármire képes!”
Eredetben:
„igen ök vannak hatalmon, de a történelemben már olyan sokan próbálták kiírtani öket, egyszer majd csak sikerül valakinek”
Eredetben:
„te hülye! egy cigány sose lesz magyar. a magyar bőre fehér, ezt jól vésd az agyadba. ugyanúgy a zsidó meg a nigger se lesz magyar, ha nevet változtat vagy fejre ál, akkor sem lesz!! 56 ban pedig a zsidók voltak hatalmon, nem magyarok!! csak azért mert valaki beszéli a nyelvünket még nem azt jelenti hogy magyar!!”
Eredetben:
„hallod te patkány, mi nem kérünk a te társadalmadból. garantálom neked hogy az én gyerekem fogja majd rugdosni a fajtád az utcán!! úgy fogtok nyüszíteni mint a disznók öröm lesz nézni.menjél és szopjál le egy nigger faszt, ahogyan ti libsik szoktátok”
Eredetben:
„(…) Nézd meg jól az árja fejemet az Iwiw-en te paraszt. tökéletes arcvonások, egyenes orr... genetikailag tökéletes vagyok te korcs! de mutathatok képet a családomról is, hogy lássad hogy néz ki az übermensch faj!! de neked untermensch létedre nincs annyi iqd hogy lásd a magyar és a többi felsőbbrendű emberi faj szépségét. kibaszott korcs mutáns vagy semmi más!! fogd már fel egyszer és mindenkorra hogy mi vagyunk a genetikai evolució csucsán és legyözhetetlenek vagyunk!!”


Alább Marinovich Gergely két, magyarországon üzemben tartott autója látható: