74. Sefcsik Tibor – Igazi csőcselék

Így néz ki egy igazi hazafi…

A képen látható 1986-os születésű Sefcsik Tibor újfasiszta csőcselék, részt vett a 2006. szeptember 18-i Mtv székház és az azt védő magyar rendőrök elleni Toroczkai féle brutális támadásban, a székház előtt parkoló gépkocsik rongálásában, azok kifosztásában.
Sefcsik Tibor, büntetlenül hagyott cselekményén felbátorodva két nappal később, szeptember 20-án, Budapesten az Oktogonnál csőcselék társaival közösen ismét üvegekkel és kövekkel dobálta meg a magyar rendőröket, mely cselekménye elkövetésekor tetten érték és elfogták.
Sefcsik Tibor természetesen azóta is szabadlábon készül a következő aktuális csőcselék-randalírozásra. A nemzeti ünnepek ürügyén megtartott felforgató tevékenységek során felbukkanása ismét várható.
Sefcsik Tibort az iwiw-en is megtaláltuk. Képei között egy Adolf Hitler idézet is díszeleg.
http://www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=10289316

Sefcsik Tibor a Wanted!_Névtelen_bűnözők oldalunkon is látható a 3-as számú képen, az Mtv székházba való behatolása közben. (Sefcsik 2008-as felismerése is bizonyítja, hogy előbb-utóbb az összes felforgató csőcselékbűnözőt be fogjuk azonosítani. Valakit előbb, valakit később, de egyik sem maradhat a háttérben. –a szerk.)

Kampós kezű Sefcsik Tibor az Mtv székháznál, újabb lopott zsákmányával


Sefcsik Tibor székházba való behatolása közben hazafias barátaival. Érdemes megfigyelni a kezében látható jogellenesen megszerzett rendőrségi tonfát!