85. Kiss Zoltán - A kurucra kirakós

Saját szavai szerint is a kuruc.infóhoz tartozik


A képen látható 2008-ban 29 éves budapesti Kiss Zoltán, aki általában jelen van minden csőcselék megmozduláson -például a Broadway jegyirodához szervezett csődbe ment megfélemlítő próbálkozáson-, a 2008-március 29-i Hősök téri botrányba fulladt gárdaavatáson leplezte le magát egy a bűntársai felé intézett mondattal, amit a 168 óra munkatársa véletlenül kamerával rögzített.


„Vegyétek filmre őket, kirakjuk a kurucra mindegyiket!”


Az ominózus mondat, ami a Hősök terén jelképesen takarító antifasiszták lefilmezésére adott utasítást, és amellyel a torzarcú férfi végeredményben beismerte kuruc.infós hozzáférését, megtekinthető élőben itt, a 3:35 másodpercnél.
Természetesen nem sokkal később a kuruc.infón valóban kihelyezték a véleménynyilvánítás szabadságával élni kívánó fiatalok arcképeit, nevét, lakcímét és más személyes adatait, ahogy azt már megszokhattuk a máskor oly gyakran a véleménynyilvánítás szabadságának sérthetetlenségéről hazudozó nyilas portáltól.
Tehát akit mostanában jogsérelem ért a kuruc.infó ténykedése miatt, az mostantól az eddig beazonosított kurucinfo szerkesztőkön kívül, a konspiráció fogalmát még kevésbé ismerő, Kiss Zoltán Magyar Gárda-tagot is meglátogathatja és érdeklődhet egészsége felől…


Figyelem! A mások személyiségi jogait megfélemlítés céljából tipró, személyes adatokkal visszaélő csempe-szájú kurucinfós fasiszta nevén kívül, várunk róla minden adatot: lakcímét, telefonszámát, munkahelyét, e-mail címét, vércsoportját… stb.!
Iwiw-es adatlapja itt. Az üzeneteket epekedve várja, bár válaszolni nem mindig ér rá.

Talán eljön az idő, amikor a ma még happeningező antifasiszták nagy nehezen rájönnek, hogy a szabályosan megfélemlítésre törekvő, molotov-koktélt dobáló, hazudozó, zsidózó, agresszív reakciós csőcseléket nem takarítószerekkel kell kisöpörni…