93. Tarnóczy Szabolcs –Kuruc.info propagandista

Sikerült azonosítani a Jéney Szabolcs álnéven tevékenykedő
Kuruc.info-szerkesztőt
Frissítve!

Az 1957. 08. 07-én született hegyeshalmi Tarnóczy Szabolcs, a Kuruc.info nevű rendbontásokra, magánszemélyek zaklatására és bántalmazására nyíltan felhívó, a gyújtogató csőcseléket bíztató ultrajobboldali portál egyik szerkesztője.
Tarnóczy Szabolcs ahogy az a magát kurucnak hazudó bűnözői portál műmagyar szerkesztőjétől elvárható, Ausztriában, Bécsben keresi a kenyerét, éjszakában cirkáló lehúzós taxisként. (Sajnos eddig még nem futott össze hozzá hasonló IQ-val rendelkező osztrák nacionalistákkal, akik egy kicsit elmagyaráznák neki, merre is kéne hiénáskodni és hogy hol van az a bizonyos haza… - a szerk.)
Tarnóczy lebukásához ügyes Internetes csapdák állítása vezetett, melynek során kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy Tornoczy Szabolcs több levelet is elküldött a bűnözői portál ismert e-mailjéről, a szerk@kuruc.info címről. Hiba volt.

Tarnóczy adatait megtekintheti ide kattintva.

Frissítés: Mint megtudtuk, Tarnóczy Szabolcs jelenleg nem a képen látható frizurával, hanem kopaszra nyírt séróval feszít a volán mögött. Ahogy az egy igazi lehúzós taxistól elvárható…