124. Varga Richárd - Piromán Huligán


Neve: Varga Richárd
Betegsége: Pirománia
Szakkör: Fradi-balhék és környéke
Ismert bűnlajstorma: 2008. szeptember 20.-i randalírozásban aktív részvétel
A képen látható Varga Richárd piromániás futballhuligán 2008. szeptember 20.-án részt vett a Mussolinizve magyarkodó budapesti fasiszta zavargásban.

A képen látható, elég feltűnő nyakláncot viselő, zselézett hajú piromániás bűnöző, az Andrássy úton volt látható, amint bűntársaival padokat rongáltak meg, majd a rendőrök közeledtével igazi hős módjára elszeleltek. Megbízható információnk szerint a gyáva randalírozó, „hőstettei” során fekete színű felsőruházatot viselt.
Varga Richárd iwiw-es adatlapjához, bűnöző ismerősein keresztül eljutottunk. A rajta szereplő fotón látható nyaklánc tökéletesen igazolta az informátorunk által adott személyleírást is. Varga Richárd, egyébként adatlapja szerint tagja a Magyarok Nyilai csúfnevű bűnszervezet szimpatizánsait egybegyűjtő dedó-klubnak is.
Mivel Varga Richárd személyesen vett részt erőszakos cselekményekben, lakcímét, elérhetőségeit továbbra is várjuk címünkre!
Frissítés: Varga Richárd leleplezését követően az alábbi levelet küldte be a Partizaninfonak. (Intelligens Varga Richárd bűnöző magyar helyesírás elleni attackjaiért mi kérünk elnézést) :
"Mi egy szervezett csoport vagyunk,akik rátok vadászik.Sok időbe telett amíg kiderítettük kik vagytok ti valójában.Legyen kezdésnek annyi elég hogy hamarosan kapjátok a megérdemelt ajándékotokat kis férgek! Lehet nem elhinni,gondolhattok dedósokra hogy mi azok vagyunk,majd rájöttök,de akkor már késő lesz! Nekünk már vesztenivalónk nincs!!! És megfogjátok látni,érezni hogy ez nektek nagyon veszélyes lesz! Kilehet tenni ártatlan emberek képét az oldalatokra,kilehet.Minket ti nem ismertek,de nem is fogtok megismerni,mert úgy működik a csoportunk ahogy kell okosan! Ideje rettegnetek,muszály lesz! Családotokat bújtassátok el messze,mert velük is fog történni veszélyes dolog! Csak ennyit szántuk nektek! EZ NEM VICC,EZ NAGYON IS KOMOLY!!! Magyar Harcosok!!!"