138. Tölgyesi Krisztián - A lelkiismeretlen bombagyáros


Neve: Tölgyesi Krisztián
Kora: 2008-ban 33 éves
Előélete: A magyar cselgáncsozókra szégyent hozó olimpikon
Szakkör: Lelkiismeret88, 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom, vagyis minden, ami ártalmas…
Ismert bűnlajstroma: 2008. október 23.-án a magyar rendőrök ellen tervezett robbantásokban működött közre, azonban a bombák szállítása közben elfogták.

A képen látható budapesti Tölgyesi Krisztián 2008. október 23.-án, L88-as szülei fasisztoid neveltetésének köszönhetően bűntársaival robbantásokat tervezett végrehajtani, amelyek elkövetéséhez a saját maga által készített csőbombákat szállította, mikor a magyar rendőrök lekapcsolták a Nyugati pályaudvarnál. A mások életének kioltásától sem meghátráló űbermagyar Tölgyesi Krisztián, Budaházy és Toroczkai huligáncsapatát követte végig a Teve utcától a kilenc csőbombával, három gyújtóbombával, fekete maszkokkal, csúzlikkal megpakolt fekete Peugeot 206-os gépkocsival. (antant autót használt! Hazaáruló! Pfúj! Rá kell csapni a kezére!) Az autó információnk szerint nem a sajátja volt. Rendszáma: KHJ-542.
Az elborult elméjű közveszélyes senkiházi bűnöző Tölgyesi Krisztián lakásán házi készítésű pokolgépek gyártásához szükséges leírásokat és rajzokat is lefoglaltak a magyar rendőrök.
A fasiszta vállalkozó milliomos család, sportolókra nem kis szégyent hozó fia, nem csak otthon, hanem apja, Tölgyesi János Lelkiismeret88-tag autószerelő műhelyében is tárolt bombakészítéshez alkalmas eszközöket.
Az ügyben mindenképpen meglepő és rendhagyó, hogy a bíróság rövid időre előzetes letartóztatásba helyezte a bűnöző állatot.
Aberrált lelkű Tölgyesi Krisztián védelmét természetesen a csőcselék mosdatásában jártas, külföldi disszidens nyilasok által pénzelt Nemzeti Jogvédő Alapítvány azonnal elvállata. Gaudi Kis Tamás alkalmazásában álló nevenincs ügyvédje szerint a bombák nem is voltak teljesen összeszerelve, úgyhogy nem is történt bűncselekmény, csupán „az ÁVH túlkapásáról van szó”… (Ha Tölgyesi ártatlan és semmi, de semmi köze a parasztbűnöző Butaházyékhoz, akkor vajon miért ugrott rá az ügyre egyből a Nemzeti Jogvédő Alapítvány?)
A vérgőzös lelkű, torzult személyiségű fasiszta Tölgyesi Krisztián elérhetőségét, valamint Lelkisimeretlen csalája egyik vállalkozásának címét hazájuk békéjét féltő ismeretlen hazafiak közzétették az Interneten. Megtekintheti: itt.
Frissítés: Ahogy az lenni szokott, a bombagyáros bűnözőt néhány hét után kiengedték, azaz ismét ránk szabadították.