147. Borza Gergő - Halálfejes kődobálóNeve: Borza Gergő
Elérhetősége: itt
Szakkör: Fradi és környéke
Ismert bűnlajstroma: 2008. szeptember 20. Belvárosi randalírozás, lopott rendőrségi pajzs rongálása, hivatalos személy elleni erőszak.

A képen látható 2009.-ben 17 éves Borza Gergő fiatalkorú fasiszta huligán 2008. szeptember 20.-án, felpuffadt arcát maszk mögé rejtve randalírozott Budapest belvárosában. Ennek során (a rendelkezésre álló videófelvétel tanúsága szerint) a rendőrségi gépjárművekről lopott rendőrségi pajzsot rongált meg azon páros lábbal ugrálva, illetve súlyos sérülések okozására alkalmas kövekkel dobálta meg a magyar rendőröket, maga is hozzájárulva négy magyar rendőr sérüléséhez.A lányos kéztartású, kétpofonos fasiszta bűnözőt - mint látható - a magyar rendőrök még cselekménye előtt igazoltatták, amelyről újságírói felvétel is készült.A felső, illetve az alábbi fényképek alapján nem nehéz megállapítani, hogy a „rendőrbácsinak” engedelmesen zsebet ürítő, kissé "meleg" kéztartású „hős” és a konténerből követ magához vevő maszkba bújt bűnöző egy és ugyanaz a személy.Az alábbi linkre kattintva megtekinthető egy videó, amelyen a 3:27 percnél ismét felbukkan a fenti terepnadrágos, fehér halálfej-mintás kapucnis garázda, amint egy vélhetően jogtalanul megszerzett rendőrségi pajzson ugrál páros lábbal.

Egy jóérzésű olvasónk, ruházatáról, lányos kéztartásáról és túlméretezett fejéről egyértelműen felismerte a csoportosan, felfegyverkezve hivatalos személy elleni erőszakot és rongálást elkövető, kurucinfón csüngő ifjú fasisztát. Mivel a vadállatként viselkedő köztörvényes bűnözőnek -ismerve az ejnyebejnyéző magyar bírói gyakorlatot - a törvény szigorától nincs igazán félnivalója, hazájukat féltő ismeretlen hazafiak közzétették elérhetőségét arra az esetre, ha Borza-testvér bármely randalírozáson ismét felbukkanna. Megtekinthető: itt.