152. Keresztesi Róbert – Román-vendéghuligán


Neve: Keresztesi Róbert
Kora: 2009-ben 18 éves
Város: Budapest
Kapcsolatai: Bálint Ádám Bence – Darkhuligán és Péter András
Szakkör: Nyilas bűnözők és környéke, Vértanúk tere

A saját hazájában, valószínűleg csöndben lapító Keresztesi Róbert papír-skinhead valószínűleg nem véletlenül érzi úgy, hogy otthonról inkább Magyarországra járjon át randalírozni, hisz figyelve az eseményeket, ő is látja: amit otthon nem merne megtenni, az itt büntetlenül maradhat…
A pehely sújt is megirigylő, ám kopaszra borotvált fejű, Romániából importált Keresztesi Róbert szintén igazi hőshöz méltóan 2009. május közepének egyik éjjelén néhány sör után elég bátornak érezte magát ahhoz, hogy két, szintén 40 kilós huligán társával, hangos „SÜN!” felkiáltások kíséretében üvegekkel és kövekkel dobálják meg az egyik budapesti rendőrségi objektumot. Hőstettük során az épület udvarán parkoló rendőrségi gépkocsikat és az épület ablakait vették célba.
A dicső nemzetmentők forradalmi cselekményük után természetesen – igazi harcoshoz méltóan - jól elszaladtak, azonban a magyar rendőrök a helyszín közelében, csupán hallással követve a zörgő csontokat, sikeresen elfogták a púpos hátú, bakancsos kopaszt és két futni szintén nem tudó nemi identitászavaros bűntársát.
A SÜN-özéshez oly bátor hungarista torzszülött (akit Spártában szintén röhögve hajítottak volna lefelé a szikláról, de a harmadik birodalomban is inkább elgázosítottak volna, mint besorozzák) természetesen jelenleg szabadlábon védekezve, elvékonyított hangon magyarázkodva és hazudozva igyekszik kibújni a felelősségre vonás alól. (Ismerve a tehetetlen magyar bírói és ügyészi kart, ez sikerülni is fog neki. Mert tetszik tudni, itt elnyomás van és diktatúra...)
Olvasónk által a kopasz nyamvadékról küldött fotó olyan rossz minőségű, hogy inkább nem büntetjük vele olvasóinkat, azonban aki használható, felismerhető fotót tud küldeni a kopasz kis bűnözőről, az írjon címünkre!