54. Horváth Anita -nyilaslány

A képen látható szekszárdi Horváth Anita (csúfneve: Tina, iwiw-es adatlapja: itt) azon fiatalok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy a hazaszeretet, a hazafiság egyenlő a gyűlölettel, a mások rezervátumba zárásának vágyával, a tiltott önkényuralmi jelképek mutogatásával, a zsidózással, az antiszemitizmussal és mások hazaárulózásával. A fiatal "jobbra" való leányzót a jelek szerint magával ragadták egyes társai szélsőséges nézetei, hiszen minden kendőzés nélkül hirdeti magáról nemzetiszocialista nézeteit, amely csak addig nem probléma, amíg az nem csap át uszításba, félelemkeltésbe, kirekesztésbe.
A képen mosolygós Horváth Anita a Partizaninfo kapcsán, az alábbi kirohanást intézte az iwiw "Nemzeti Front" csúfnevű fórumában:

„Kitartás Bajtársak! Még csak most nézegetem ezt a hazaáruló portált http://partizaninfo.blogspot.com/ Ennél mélyebbre már nem sűlyedhetnek... Ha a tudatlanság fájna visítoznának. A zsidók talán látják, hogy nem volt tökéletes az agymosásuk, és próbálkoznak, hátha bepótolhatják amit elszalasztottak. De jelentem, már késő! Ébred a Nemzet! Ezek is bevégzik hamarosan, majd teszünk róla, hogy egy nemzetírtó, nemzetpusztító erő se munkálkodhasson tovább... Takarodjatok vissza a saját rezervátumotokba, mert Magyarország a Magyaroké és nincs kompromisszum!! Kitartás!”

Horváth Anita iwiw-es adatlapján, az íjakkal pózolós fényképei között három nyilaskeresztet ábrázoló önálló képet is felfedezhetünk, mely képek nagy nyilvánosság elé való kihelyezése önmagában bűncselekményt valósít meg. A fenyegetőzést már fel sem vesszük tőle, azonban a kevésbé konstruktív gondolkodású leányzó íjjal való hadonászása előbb-utóbb veszélyes lehet környezetére, csak úgy, mint gyermekeinkhez való túl közel engedése.