55. Kolompár János -a roma kődobáló időutazó


Kolompár János volt a 2008. február 11-i elfogott kődobáló


A képen látható, korábban már bemutatott budapesti Kolompár János 2008. február 11-én az esti órákban kialakult kordonborogató csőcselék-megmozdulás helyszínén, támadólag egy ökölnyi nagyságú, az élet kioltására alkalmas aszfaltdarabot dobott a Vértanúk terét elhagyó közlekedési rendőrök felé. Támadása során, a távozó rendőrségi gépkocsi hátsó ablaka berepedt. Kolompárt a helyszínen elfogták.
Kolompár János a szélsőjobboldali rendezvények vissza-visszatérő aktivistája. Rendbontó agresszív tevékenysége miatt több esetben állították elő.
Kolompár János, a kurucinfo által szervezett törvénytelen hídfoglaló, valamint az azt követő forgalmat bénító akcióban is részt vett 2007. október 26-án és hangosan provokálta a magyar rendőröket, így bűntársaival együtt maga is a több tízmilliós károkozás részese lett. Egy rendelkezésünkre álló videó felvétel tanúsága szerint, a hídon arra szólította fel bűntársait, hogy „mintha itt se lennének (a rendőrök- a szerk), gázoljatok át rajta!” .A 2007-ben 27 éves fiatalember egyébként nem kicsit nagyzolva azt állította, hogy „56-ban legalább a katonaság mellénk állt…”

A Budapest IX. kerületben lakó Kolompár János, olvasóink szerint minden erőszakba torkolló szélsőjobboldali megmozdulás aktív résztvevője.


(Kolompár Jánosnak üzenjük, hogy akármennyire is próbálja egyre agresszív jogsértéseivel a szélsőjobboldali csoportok elismerését kivívni, az ő szemükben így is- úgy is, csak egy „koszos, mocskos, büdös cigánybűnöző” lesz. -a szerk.)