57. Lőrincz Imre -Köztörvényes Vandamme


Lőrincz Imre (csúfneve: VanDamme), 37 éves albertirsai férfi saját elmondása szerint részt vett az október 22-i Toroczkai László vezette szélsőjobboldali összecsapásokban.
Alább idézett, és a leglátogatottabb közösségi portál Nemzeti Front csúfnevű fórumában közzétett monológjában részletesen beszámol az eseményről, sőt, még a partizáninfós zsidó gyerekek elkapására is ígéretet tesz.
„A partizáninfós zsidógyerekek nagyon bátrak a névtelenség homályában .Innen üzenjük ,hogy nagyjából már mindnek tudjuk az adatait-noha nem volt könnyű,de hát a véletlenek ugye-és nem árulok el azzal zsákbamacskát ,ha elmondom, hogy el fogja őket kapni valaki.Más. Üdvözlök mindenkit ezen a fórumon,kivéve persze a mi kis beltenyészet-barátainkat.Gondoltam,beírok egy olyan fórumba,ahol lehetnek esetleg többen,akiknek elegük volt a szájtépésből és tenni is szeretnének valamit a zsidókormány menesztése tárgyában.Nem volt valami felemelő látni,hogy tavaly óta nem sokkal lettünk szervezettebbek .Illetve vannak egységek,de az olajozott működés érdekében nekik együtt kell működniük egymással.Van néhány száz ember,aki oda is lép a rendőröknek. És vannak néhány tucatnyian,akik ennél is többre képesek.De a nagy többség szétszalad,milyest rendőrt lát. A térről vagy 2000-ren indultunk el,abból tevőlegesen jó ha 50-60 volt aktív, a többiek el nem tudom képzeli,mi a bánatot csináltak.A rebisz-droidok nagyon büszkék voltak magukra,hogy hamar felszámolták a „rendzavarást”.Nos,jó ha 50-60 hazafi harcolt elől botokkal stb.stb.és ez a pár tucat harcos meghátrálásra kényszerítette a sendőrsorfalat a Nagymező utcában. Kétszer akartak kijönni az elfogó csoportjukkal-már tudjuk ezt is-és mind a kétszer vissza lett kergetve az elfogójuk. Látszik a Youtube-on.:-)Ha nem olyan jó az adófizetők pénzéből vett felszerelés,csúnyán csúsztak volna.Igen,eddig arra készültek,hogy a „csőcselék” hőzöng,dobál ,aztán szétszalad,mint a patkányok. Hát változnak az idők.Ezért is szomorú,hogy csak 50-60 ember volt elől .Hol volt a gárda a 600 tagjával,Parlagfüvet irtani?(…)Tavasszal lesznek megmozdulások .Senki ne félszívvel menjen,”nézelődni” a tüntetésekre,mert abból nem lesz semmi. Tudomásul kell venni,hogy,csak harccal lehet ezt a kormányt eltakarítani.Olyanok kellenek,mint az a harcos,aki az izraeli vízágyú elé állt. Biztos volt benne,hogy a sofőr meg fog állni?Dehogy volt biztos.De mégis megtette.Ha ilyenből lesz még néhány száz,egy határozott rohammal el lehet takarítani innét a piócákat.Kitartás!Csókoltatom az nbh-t."

Lőrincz Imre, tavaszra tervezett, „kitartós” köszönése előtt írt „kormánytakarító” rohamra való felhívása egyébként tökéletesen kimeríti az Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészületét, illetve az Alkotmányos rend elleni szervezkedés bűntettének tényállását.

Vandamme fenyegetőzik is

Íme a szólásszabadság, amiért oly sokat visítozik a nemzeti oldal...
Egy olvasónk az alábbi levelet kapta az alkotmányos rend elleni szervezkedése miatt már bemutatott csőcseléklénytől, Lőrinc Imre (Vandamme) bűnözőtől:
(adatlapja itt: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9235582 )
"Óvatosan a csőcselékezéssel malacka,mert nagyon hamar fent lesznek az adataid a Kurucinfón.Többek közt a teljes DHL-es adatbázis is megvan nékünk."

A Partizaninfo arra biztat mindenkit, hogy amennyiben a szélsőjobboldal prominenseitől bármilyen fenyegetést kap, azt haladéktalanul juttassa el hozzánk.
Egyébként a kurutty.info nem mer becsmérelni olyan személyt, akinek iwiw-es, vagy myvip-es adatlapján ott éktelenkedik a Partizaninfo linkje.
Bármely, a csőcselékportálon kipellengérezett személyt az olvasók azonnal szeretnek megtekinteni az iwiw-en, myvip-en is ilyen-olyan okból, ezért a kucugok mocskos fegyverét ismét saját maguk ellen lehet fordítani egyetlen link segítségével.