67. Kiss Petra - Visítva (l)incselkedő
A képen látható budapesti Kiss Petra volt az a nő, aki „Magyar lány” aláírással uszító olvasói levelet és egy fényképet küldött a Kurutty.infóra egy angyalföldi jegyirodáról, mivel állítása szerint ott őt csak azért nem szolgálták ki, „mert ő magyar”…
Bár Kiss Petrán és betegesen paranoid csőcseléktársain kívül ilyen eset valahogy soha senki mással nem fordul elő, azért ez nem jelentett akadályt néhány közveszélyesen békés hazafinak, hogy a Kurutty.infó cikkét követően molotov-koktélt robbantson a jegyirodában. A közveszélyt okozó sunyi támadást természetesen hatalmas sikerélményként könyvelte el a bűnöző szubkultúra minden tagja. (Egyszer még ezt is törlesztjük. – a szerk.)
Az idegileg legyengült, ismerősei szerint is szabályosan közveszélyes Kiss Petrát a rendőrség azonnal begyűjtötte és kihallgatta –természetesen a sunyin fülébe sugdosó Gaudi Nagy Tamás jelenlétében. Kiss Petra torz értékrendjét jól mutatja, hogy a Kurutty.infónak írt beszámolója szerint ő „hősiesen” vágta oda a zsaruknak, hogy szerinte nem a mocskolódó, molotov-koktélok dobálására nyíltan uszító Kurutty.infó, hanem a Népszabadság a szélsőséges.

A tettes visszatér a tett színhelyére

A régi mondásnak lehet némi alapja, mert így tett a rendőrségről kiengedett, vérszemet kapó, csiklandó örömet érző nőnemű is, aki még aznap este visszasunnyogott a kiégett jegyirodához, ahol pechére az egyik romokat eltakarító alkalmazott felismerte és állítólag meg is fenyegette. Azóta fél… (Szegény! –a szerk.) A fenyegetés úgy látszik hatásos volt, mert a saját elbeszélése alapján a XIII. ker. Hollán Ernő utcai jegyiroda közvetlen közelében lakó nagyszájú nőstény-szittya telefonon egyből a rendőrök segítségét kérte. (Ijedtében még az sem zavarta volna, ha a mocskos-ávós-zsidóbérenc-judeobolsevista zsarukon kivételesen nem lett volna „ázonosítáú”… - a szerk.)

Természetesen a Kiss Petrával saját bevallásuk szerint is kapcsolatban álló Kurutty.infó firkászok mintegy megfélemlítésül azóta jól közzé is tették a „gonosz magyarellenes” jegyiroda alkalmazott adatait. (Miért ne tennék? Amíg hagyják nekik... Mindenesetre, aki többet szeretne megtudni a Kurutty.infó aktuális és még be nem azonosított szerkesztőiről, azok kérdezzék Kiss Petrát! Talán nem kell túl erélyesen szólni hozzá, hogy megeredjen a nyelve…– a szerk.)

Érdekesség: A Kurutty.infón a személyes sérelmei okán uszítgató „Magyar lány” kilétét hiteles rendőrségi informátorainkon kívül maga Tomcat is megerősítette a „dinamitüzem” csúfnevű Internetes csőcselékgyűjtő honlapján, ahol kijelentette:
„A lányt amúgy ismerem. Ő az a Petra, aki a gárdaavatáson olyan szépen feldíszítette a kutyáját.”

És íme az árpád-sávval feldíszített (antant)kutya a gárdaavatásról Kiss Petrával

Ezelőtt:
Kiss Petra a 2008. január 18-i Magyar Gárda demonstráción többedmagával hangosan visítva támadt rá egy a csőcselék által a helyszínen nemkívánatos személynek nyilvánított emberre, akit a rendőröknek végül sikerült a lincselők karmaiból kimenekíteni. A megnyilvánulásai alapján idegileg gyengült állapotban lévő nő, az esetet követően kötekedni kezdett egy a rendezvényt biztosító magyar rendőrrel, majd az egyik szélsőjobboldali uszító által feltett kérdésre, kamera előtt jelentette ki, hogy lincselne is. Kiss Petra részt vett Budaházy György büntető tárgyalásán is, ahol a vádlott mögött ülve nevetéssel, többszöri bekiabálással zavarta a bírósági tárgyalást.
Vegye fel a kapcsolatot Petrával!
Kiss (Kornfeld) Petra jelenlegi iwiwes adatlapja: http://iwiw.net/pages/user/userdata.jsp?userID=11489950