68. Gaudi Nagy Tamás - Az ördög ügyvédje


Gaudi Nagy Tamás maga is azonosul az erőszakos, uszító jogsértésekkel


Gaudi Nagy Tamás szerint az alábbi módszerekkel lehet egy jobb és élhetőbb Magyarországot létrehozni:

"A csürhéző, mocskolódó politikusok és médiapatkányok képeit meg közzé kell tenni az Interneten, ha lehet címmel, telefonnal, hadd rettegjenek.
…el kell kezdeni begyűjteni a hazánkat tönkretevő bűnbanda tagjait, de nem csak a politikai főkolomposokat, hanem a minket lecsürhéző médiasöpredék tagjait…
Nem megérdemelné már ez a nemzetvesztő, országromboló, hollókoszt imádó, vérszívó bolsevik csürhe, ha valaki közéjük robbantana?…
Nem öngyilkos akciókat kell persze csinálni, hanem titkosakat, váratlanul odacsapni itt is, ott is…
…semmit ne hagyjatok megtorlatlanul, sem annak vonatkozásában, ami már megtörtént, sem annak, ami ez után fog történni. Nincs megbocsátás…
És hogy az éles fordulótól majdnem felborul a hajó, összetörik a berendezés, minden szanaszéjjel lesz, és az emberek közt kitör a fejetlenség? Na és?"

Ezek a mondatok a szélsőjobboldal legprominensebb uszítója, a Gaudi Nagy Tamás zugügyvéd által ingyen védett Budaházy György közzétett írásaiból valók, amelyek miatt alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészületi magatartásával gyanúsították, majd állították bíróság elé, ahonnan szabadon, hungarista pribékjei gyűrűjében, és Gaudi Nagy Tamás kíséretében távozott röhögve.
Gaudi Nagy Tamás tevékenységére még a 2006-os szélsőjobboldali terrorcselekményekkel egy időben figyeltünk fel, mikor az általa vezetett Nemzeti Jogvédő Alapítvány egymás után vette ingyen védelmébe a legszélsőségesebb erőszakos bűnözőket és jelentette fel a jogszerűen intézkedő magyar rendőrök százait és bíztatott a feljelentésükre, akár egy sima igazoltatás okán is. A Nemzeti Jogvédő Alapítvány fedőnevű bűnszervezet, Gaudi által kinyilatkoztatott célja, hogy „a magyar nemzethez tartozóknak, akiket a nemzeti érdekek védelmezése miatt valamilyen módon jogsérelem ér hatékony és színvonalas jogi védelmet adjon.” Ennek ellenére, a NJA védte ingyen és bérmentve az összes MTV székház ostromát elkövető huligánokat, a magyar rendőrökre molotov-koktéllal, kövekkel, buzogánnyal, vascsövekkel támadó maszkos bűnözőket, valamint a kuruc.info főszerkesztőjét is. Ezek szerint Gaudi és csapata szerint a nyílt erőszak nem más, mint a nemzeti érdekek védelmezése.
Talán mondhatnánk, hogy egy ügyvédnek ez a dolga, más bűnözők érdekében is hazudtak már ügyvédek, ez az elvárható tőlük, az azonban mindenképpen bicskanyitogató, hogy Gaudi a kamera előtt azt nyilatkozta a fent idézett Budaházy mondatok kapcsán, miszerint Budaházy „mondatai csak azt tartalmazzák, hogy miképpen lehet egy jobb és élhetőbb Magyarországot létrehozni…”
A szégyenteljesen legyengült magyar jogrendszer és igazságszolgáltatás lábbal tiprásáról készült videofelvétel, Gaudi arcpirító kijelentésével a linkre kattintva megtekinthető itt.


Gaudi a tárgyaláson az MTV székház ostromával kapcsolatban sajnálatát így fejezte ki