76. Imre Dávid László –az arc nélküli ember

Ő írta a mocskos szájú olvasói cikket a Kurutty.infóra
A képen látható 2008-ban 18 éves, budapesti Imre Dávid László 2008. március 15-én részt vett a csőcselék-zavargásokban. A magyar rendőrök napközben több esetben igazoltatták, mivel „bátor” módon arcát eltakarva vonult végig a belvárosi utcákon a megrökönyödött turisták felé üvöltözve, hőzöngve, szégyent hozva a magyar nemzetre. Gyáva Imre Dávid László a Kurucinfó bűnözői portál lelkes rajongójaként név nélkül, bátor módon egy beszámolót is küldött a csőcselék által is már egyre kevésbé hitelesnek tartott álhírportálra, amit azonnal közzé is tettek.

„Egy élménybeszámolót szeretnék nyújtani nektek. Az esemény ma délután történt. A Jobbik és a Magyar Gárda megemlékezéséről mentünk a Zsidesz megemlékezésére.
A Petőfi Sándor utcában haladva beállt elém egy undorító rohadt patkány ávós, és azt mondta, hogy igazoljam magam és vegyem le az Árpád-sávos kendőmet, ekkor én megkérdeztem, hogy miért venném le, erre ő azt válaszolta (hazudta), hogy mert törvény tiltja, hogy eltakarjam az arcomat és ezért igazoltat. Szerencsére pont arra járt Gaudi-Nagy Tamás és még pár CJB-s. Rengeteg hazafi gyűlt körénk, és mindenki kikérte magának, hogy milyen jogon igazoltatják azért az embert, mert eltakarja az arcát. (Azért igazoltatnak, hogy megtudják, ki vagy, te szerencsétlen! Mivel takarod a szőrtelen képedet, feltételezhető, hogy bűnöző vagy. – a szerk.) Gaudi-Nagy Tamás tájékoztatott, hogy nyugodtan visszarakhatom a kendőmet. Így is tettem és onnantól kezdve így beszéltem a rendőrökkel(?) kicsit arrébb vittek és ott megmotoztak, az összes holmimat kipakolták, úgy meg fogdostak, mint a buzik, akik kisfiúkra vannak kiéhezve...
Mivel nem találtak semmit, 10 perc után kénytelenek voltak elengedni. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy mi volt az igazoltatás indíttatása? Erre azt válaszolta, hogy egyszerű igazoltatás volt és mehetek. Nem hagytam annyiban, mert mondtam neki, hogy azt mondta azért igazoltat, mert Árpád-sávos kendőben vagyok. Válasz erre, hogy ő ilyet nem mondott, bizonyítsam... Szerencsére jöttek is a többiek akik alátámasztották, hogy ezt mondta... legalább 10 tanúm van rá. Hát végül elengedtek, úgyhogy mentünk tovább, nem is telik el sok idő már a Váci utcában gyalogoltunk mikor újra megtaláltak a férgek. Ugyan az a szitu, igazolvány, kérdés, hogy miért van rajtam kendő? Mondom, azért, mert ehhez van kedvem. Erre elkezdtek üvöltözni, mint egy haldokló elefánt borjú... Átmotoztak, mint a buzik, majd kénytelenek voltak elengedni 10 perc múlva...
Egy órával később a Blaha Lujza térnél haladtunk el egy rendőrségi szép zöld busz mellett, ahol a csicskák álltak vigyázzban mint a kisnyulak... Elhaladva mellettük az egyik beszólt, hogy szégyellem az arcom vagy miért takarom el? Azt válaszoltam nekik, hogy nem bírom a szagotokat. Erre furcsa módon begerjedt a cica-mica, és üvöltözött a büdös pofájával, hogy azonnal vegyem le mert törvényben van megtiltva, hogy nem lehet eltakarni az arcunkat... Ezen már csak nevetve tovább mentünk...Szebb jövőt!
A kiskorú, akit meghurcoltak az Erzsébet-hídon október 26-án, és aki már nagykorú!
Harcra Magyar!”

A levél írója, tehát nem más, mint a Budapest XVII. Kerületben a szüleivel együtt lakó és rajtuk élősködő Imre Dávid László.
Partizaninfo: A Gaudi_Nagy_Tamás uszító hazugságaitól megzavarodott nyeszlett testű, hőzöngő Imre Dávid Lászlónak üzenjük, hogy a magyarságtól ő olyan távol áll, mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként: Aki tömegrendezvény helyszínén arcát eltakarja, szabálysértést követ el.
Imre Dávid László ünnepi utcai viselete.
Nem is érti, miért igazoltatják azt, aki így jár-kel az utcán...