89. Kovács Géza -Zsírfasiszta


„Ne tagadjuk, hogy nácik vagyunk!”

A képen látható Kovács Géza a Magyar Önvédelmi Mozgalom csúfnevű szélsőjobboldali szerveződés elnöke. A jólléttől bezsírosodott Kovács Géza zsírfasiszta részt vett a 2008. július 5-i szélsőjobboldali csőcselékzavargások helyszínein, ahol állítása szerint megfigyelési tevékenységet végzett. Megfigyelési tevékenysége abból állt, hogy az összecsapásokban résztvevő magyar rendőröket fényképezte, valamint feljelentésekkel fenyegette. Tevékenysége során elismerően konstatálta és jelenlétével legitimizálta a hatalmas károkozat okozó, megvadult huligánok tevékenységét.

Kovács Géza több törvényellenes radikális akció résztvevője, valamint szervezője, köztük a 2008. március 15-i Blaha Lujza téri uszító gyűlésé is, amely kiindulópontja volt a molotov-koktélokat hajigáló huligánbandák terrorjának.
Kovács Géza legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy egy írást jelentetett meg a csőcselék kedvenc szemétdombján, a Kuruc.info-n, melyben arra hívja fel bűntársait, hogy a továbbiakban ne tagadják le náci, fasiszta mivoltukat, vállalják fel azt nyíltan. (Egyébként erre bíztatja a csőcseléket a Partizaninfo is. Minek tagadni azt, ami nyilvánvaló? Náci, vagy fasiszta nem attól lesz valaki, hogy olasz, vagy német, hanem hogy olyan értékrendet képvisel, mint a nácik, vagy a fasiszták. –a szerk.)
„Mi azok vagyunk. – ismerte be Kovács Géza, majd ezt bizonyítandó hozzátette, hogy „Támadjuk az elpofátlanodott cionistákat - pártjaikat, médiájukat, karhatalmukat, embereiket tényekkel, magyarellenességük bebizonyításával és a kendőzetlen igazság kimondásával…”
(Magyarellenes az, aki magyar létére részt vállal hazája közéletének ellehetetlenítésében, kirekesztésre, a magyar rendőrök elleni támadásokra bíztat, magyar nemzeti ünneopek tönkretételét szervezi, magyar hidakat foglal el, mindezt a magyar adófizetők pénzével packázva, miközben tökéletesen tudja, hogy selejt társadalmunkban mindezen cselekménye büntetlenül marad. Érdekes: a rendszerváltás előtt, valahogy nem akaródzott Kovács zsírfasisztának sem a cionisták, sem a kommunisták ellen fellépni… -a szerk.)