87. Imre Máté –Nagyszájú köpönyegforgató


Neve: Imre Máté
Kora: 2008-ban 26 éves
Munkahelye: Bp. XVII. Ker. Önkormányzat Okmányiroda (2008. szeptemberi adat)
Foglalkozása: Saját dicsekvése szerint "jogosítvány bevonással foglalkozik".
Ismert bűnlajstroma: 2007. október 26. hídfoglalás, 2008. március 15. zavargásokban való részvétel és garázdaság, 2008. április 09. Hollán Ernő utcában idős személyek és a magyar rendőrök agresszív provokálása, 2008. április 11. Klark Ádám téri jogellenes megmozdulás, rendőrségnek ellenszegülés.

A képen látható budapesti Imre Máté rettenetesen hazafi 2008. március 15-én magyarnak öltözve (mivel ő csak külsőségekben tud magyar lenni) rótta Budapest utcáit azzal a nem titkolt céllal, hogy bűntársaival (a már jól ismert Imre_László-val és Imre_Dávid-dal) megzavarja a rendet. Az esti órákban miután az uszító parasztbűnöző, Budaházy György által felhergelt csőcselék rátámadt a városra, Imre Máté is köztük volt. Szemtanúk szerint, Budapest IX. kerület egyik Üllői út környéki mellékutcájában egy zöld színű műanyag szemeteskuka szétrugdosásában is szerepe volt. (Frissítés: Azt legfrisebb információnk szerint nem ő, hanem társaságának egyik, egyelőre ismeretlen tagja hajtotta végre.) Mikor pár utcával arrébb, a támadások elültével egy esetben igazoltatták, remegő hangon mondogatta, hogy neki semmi köze „ehhez a gyáva csürhéhez” és kifejtette, hogy ő bizony „fellógatná Budaházyt, mivel már az igaz harc kezdetén felszívódott, magára hagyva a bátrakat”. Ami Budaházy gyávaságát illeti, egyetértünk vele, azonban ez mit sem változtat a köpönyegforgató huligán erőszakos, garázda tettein.
Fenti cselekménye büntetlenségén felbuzdulva Imre Máté részt vett a 2008. április 9-i Hollán Ernő utcánál megtartott megfélemlítő célzatú csőcselékdemonstráción is, melynek során – mivel másképp nem sikerült férfinak lennie - idősebb (a szélsőség agressziója ellen demonstráló) hölgyekbe kötöttek bele társaival, és ordítozott velük!
Imre Máté két nappal később részt vett a 2008. április 11.-i Tomcat féle jogellenes, közlekedést akadályozó Klark Ádám téri csőcselékdemonstráción is, ahol a többszöri rendőri felszólításnak való ellenszegülése (mert rá nem vonatkoznak a törvények) okán a magyar rendőrök egy éjszakára előállították. Előállítását követően a rendkívül hős harcos természetesen –ahogy az rendszerint lenni szokott – azonnal Gaudi Nagy Tamáshoz és más fórumokhoz fordult fürdős kurva módjára sírva, rendőrállamot emlegetve, amiért jogos, ám túlontúl enyhe pénzbírsággal sújtották.
Érdekesség: Imre Máté, méltó pereputtya a csőcselék zavargások során megismert Imre famíliának, valamint tagja a Bombagyár (dinamitüzem) nevű, reakciós Internetes csőcselék-közösségnek is.
Imre Máté több mint fél éve szerepelt a „Wanted!_Névtelen_bűnözők” nevű oldalon, azonban információs tévedés során, ez idáig más néven volt azonosítva, azonban kiléte jelenleg teljes bizonyossággal megállapított.

Imre Máté 2008 nyarán két nemzetmentés között...

Amikor nem annyira sürgős a "győzelem"...