104. Fehér Gergely -Geréblelkű kődobáló


A képen látható 2008-ban 28 éves, nyeszlett testű Fehér Gergely, 2008. július 5-én, Toroczkai és Budaházy füttyentésére Dunaharasztiból szaladt, hogy részt vegyen Budapest belvárosának ismételt szétverésében –természetesen csak hazaszeretetből.
Fehér Gergely kövekkel, üvegekkel dobálta meg a hazát és a társadalmat védő magyar rendőröket, valamint szorgalmasan kivette részét Andrássy úti padok, kukák szétverésében, rendőrautó megrongálásában, a felállított kordonok feldöntésében.
Az SS által használt – vagyis elég ódivatú -terepmintájú terepnadrágjába bújt kuruttyinfo rajongót a magyar rendőrök könnyűszerrel elfogták.
Fehér Gergely azon huligánok közé tartozik, aki felismerte, hogy uszítói cserbenhagyták és elfogásakor jelezte, hogy a Dózsa György úton, mely irányba látta a magát napszemüveggel takaró Budaházy Györgyöt a Hősök teréről eltávozni.
A képen Fehér Gergely látható puskával a kezében, hosszabb hajjal. Vajon rendelkezik-e fegyvertartási engedéllyel és ha igen, fenti cselekménye nem indokolja-e, hogy azt a magyar rendőrség bevonja?
A köpönyegét gyorsan forgató Fehér Gergely jelenleg szabadlábon védekezik és készül a balhét jelentő, következő utcai összecsapásokra, ami kivételesen nem baj, mert ismeretlen hazafiak az eset óta közzétették a kődobáló huligán elérhetőségét. Megtekinthető itt.