108. Penczi Vince -Tetkós csőcselék


A képen látható 2008-ban 26 éves Penczi Vince huligán, 2008. július 5-én, futballhuligánhoz méltóan részt vett a magyar rendőrök ellen végrehajtott szélsőjobboldali „hadgyakorlaton”.
A széttetovált Penczi Vince bűnöző a Hősök terén, kövekkel, üvegekkel és molotov koktélokkal támadt a remélhetőleg utoljára ilyen békés, a Hírtv-s bajkeverők kedvéért magukat életveszélybe sodró rendőrökre.
Penczi Vince bűntársaival igazi gyáva csőcselékhez méltóan, arcát eltakarva vette ki részét a nemzeti örökség tönkretételében, mobil wc-k felborogatásában, macskakövek felszedésében és dobálásában.
Penczi Vincét a helyszínen a magyar rendőrök elfogták. Kiválóan mutatja a gyáva csőcselék-bűnözők jellemét, hogy Penczi kihallgatásakor azt sérelmezte, hogy bűntársai közül miért pont ő lett kiemelve, majd megjelölte Varjú Zsolt nevű bűntársát, utalva rá, hogy Varjú szintén üvegekkel támadt rá magyar rendőrökre. (Penczi Vince információjának hála, a korábban bemutatott Varjú_Zsolt ellen hivatalos személy elleni erőszakra módosult a vád!)
Penczi Vince jelenleg szabadlábon készül a következő utcai összecsapásokra, ami kivételesen nem baj, mert ismeretlen hazafiak az eset óta közzétették a kődobáló huligán elérhetőségét. Megtekinthető itt.