109. Turcsán Sándor -Rendőrautót betörő


A 2008-ban 35 éves, dabasi Turcsán Sándor, 2008. július 5-én, Magyarország szégyeneként maga is részt vett a melegfelvonulás ürügyén a Hősök tere környékének szétverésében. Turcsán Sándor az Andrássy úton, infantilis szerencsétlenként a térfigyelő kamerák előtt vett részt mobil wc-k felborításában, felborított kukákból álló barikád építésében, a rendőrök kövekkel való megdobálásában, valamint egy parkoló rendőrautó ablakának betörésében.
A bűnözéshez is tehetségtelen Turcsán Sándort a magyar rendőrök a helyszínen elfogták és előállították. Informátorunk szerint, maga Turcsán Sándor is azon hazafiak közé tartozik, akik bilincselésük során nadrágjukba eresztenek kisebb mennyiségű ürüléket. Természetesen a Warrior pólós huligánok amúgy is kétséges tekintélyén nem csak ezen - melegben nem mellékes – körülmény miatt esett csorba…
Turcsán Sándor elfogása óta természetesen szabadlábon, Budaházy és Toroczkai szavain csüngve készül a következő utcai összecsapásokra, ami kivételesen nem baj, mert ismeretlen hazafiak az eset óta közzétették a saját hazájára támadó huligán elérhetőségét. Megtekinthető itt.