113. Meződi Gábor – Kolesz-fasiszta

A 2008-ban 31 éves, budapesti Meződi Gábor, 2008. július 5-én, Magyarország szégyeneként maga is részt vett a melegfelvonulás ürügyén megtartott szélsőjobboldali randalírozásban.
Meződi Gábor magából kikelve az Andrássy úton vett részt mobil wc-k felborításában, felborított kukákból álló barikád építésében, mások megdobálásában.
A bűnözéshez is tehetségtelen Meződi Gábort a magyar rendőrök elfogták és tartózkodási helyén, egy XI. kerületi kollégium 206-os szobájában házkutatást is tartottak, így nem sokáig maradhattak titokban a Budaházy-bérenc Mezdődi viselt dolgai.
Társai szerint Meződi az elmúlt években kapott vérszemet és vadult meg, miután bizonyossá vált előtte, hogy a fasiszta randalírozások rendszerint büntetlenek maradnak.
Meződi Gábor elfogása óta természetesen szabadlábon, Budaházy és Toroczkai szavain csüngve készül a következő utcai összecsapásokra, ami kivételesen nem baj, mert ismeretlen hazafiak az eset óta közzétették a saját hazájára támadó huligán elérhetőségét. Megtekinthető: itt.