114. Imre László - Esettanulmány

Frissítve! Újabb videó a provokálást élvező technikatanárról
A képen látható, 2008-ban 53 éves Imre László szélsőjobboldali tanáremberként igyekszik gyűlöltre nevelni a keze alá került fiatalokat, köztük fiát, a kuruc.infóra mocskos stílusban feljelentgető leveleket irogató, magát elmaszkírozó, nem titkoltan náci elveket valló Imre_Dávid_-Arc_nélküli_ember.-t.
Imre László a 2008. március 15-i nemzeti ünnep során a délutáni órákban, Budapesten, a Jobbik, a Magyartalan Gárda és a Fidesz rendezvényén is felbukkanva, nagy hangon, nem egyszer üvöltve kötekedett a munkájukat végző rendőrökkel, akiket ávózva, mocskolódva oktatott ki arról, hogy „utcán igazoltatni törvényellenes”.
A nem véletlenül elvált, idegileg leépülőben lévő néhány éve hirtelen-magyarrá lett férfit, 2007. október 26-án is előállították, a kurucinfó által szervezett törvénytelen hídfoglalás helyszínéről, ami miatt azóta is kissé sértve érzi magát a fasiszta apuka. Felbukkanása minden szélsőjobboldali rendezvényen továbbra is várható.

Frissítés!

Egy olvasónk által beküldött, a 2007. október 26-i Kurutty.infón csüngő csőcselék által végrehajtott hídfoglalásról készült felvételen, a 06.45 percnél Imre László, általános iskolai technikatanár bukkan fel, ahogy éppen élvezettel provokálja és hecceli az intézkedő rendőröket. Mielőtt a rendőrök kiemelik a hangadó szerepét eljátszó szőrmókot, a vele lévő társai kérdésére, miszerint mikor mennek haza, vígan kérdez vissza: „Miért? Sietünk valahová?”

Ha a videó nem indul, katt ide: Csőcselék_a_hídon