116. Hárfa Attila -Horogkeresztes szélvédő-specialista

Hárfa Attilának hívják a százhalombattai neonácit, aki piros színű, horogkeresztes pólóban vett részt a 2008. július 05-i, 12 rendőr sérülését okozó szélsőjobboldali zavargásokban. Hárfa Attila bűnöző volt az a személy, aki egy a kordonok talapzatául szolgáló betonelemmel betörte az egyik parkoló rendőrautó szélvédőjét, majd csatlakozva a többi "békés ellentüntetőhöz" kövekkel megdobálta a rendőröket –természetesen csak hazaszeretetből.
A 2008-ban 23 éves, cigány származását nácisággal kompenzáló, meglehetősen alulművelt Hárfa Attila, cselekménye után 10 nappal feladta magát, miután képmását több újságban és a rendőrség honlapján is közzétették.
Hárfa Attilát a bíróság gyorsított eljárásban felfüggesztett büntetésre ítélte, vagyis ismét hazánkra eresztették a tárgyaláson tetteit már szánó-bánó (miféle forradalmár az ilyen? -a szerk.) fasisztát, aki így a továbbiakban "vérbíróságot" emlegetve, mártírként készülhet zavartalanul a következő utcai összecsapásokra.
Mivel az elveit fel nem vállaló "hős" önként feladta magát, így a csőcselékre vadászó hazafiak kivételesen eltekintenek lakcíme nyilvánosságra hozatalától –egyelőre. Amennyiben a Budaházy talpát sűrűn nyalogató Hárfa Attila végleg felhagy utcai randalírozásaival, elérhetősége inkognitóban maradhat, sőt, így még egy-két kiadós verést is megspórolhat magának a fiatal neonáci.