131. Kósa Gyula – Nyugállományú hős


Neve: Kósa Gyula
Kora: 2008.-ban 73 éves (!!!)
Korábbi munkássága: disszidens
Ismert bűnlajstroma: 2008. szeptember 20.-án csoportosan, felfegyverkezve hivatalos személy elleni erőszak.

A képen látható budapesti Kósa Gyula disszidens nyilas részt vett a 2008. szeptember 20.-ra szervezett szélsőjobboldali randalírozásban, melynek során, a Szabadság téren a begőzölt, Mussolinit éltető huligán horda tagjaként a keze ügyébe kerülő tárgyakkal dobálta meg az egy helyben álló magyar rendőröket. A megtámadott magyar rendőrök a vén kujont a helyszínen, cselekménye közben elfogták.
Az ’56-os nyilas disszidens, 50 évig Angliában élve bujkált, ide sem tolva képét, majd a demokráciának csúfolt liberális anarchia megjelenésekor, 2006.-ban látva a magyar igazságszolgáltatás csődjét, hirtelen felbátorodva, kezeit dörzsölve csatlakozott Budaháziék fasiszta hordájához, hogy harcoljon a nem létező „kommunista diktatúra” ellen.
Rendkívül hősies Kósa Gyula a tárgyaláson természetesen már tagadta cselekményét. A bűncselekményről készült felvételek ellenére Gaudi Kis Tamás bűnpártoló ügyvédjével közösen állította, ő soha nem ártott a rendőröknek. (Miféle szabadságharcos az ilyen? Arra sem képes, hogy megdobálja az ÁVH-t??? Szégyen és gyalázat…)
Kósa Gyulát a bíróság első fokon természetesen – ahogy az rendszerint lenni szokott - felfüggesztett büntetésre ítélte, üzenve a felforgató vadállatoknak, hogy továbbra is szabad a vásár.
A hőstett nélkül mártírrá avatott Kósa Gyula „hazát építő” cselekedetéhez bárki gratulálhat, ugyanis hazájuk békéjéért aggódó ismeretlen hazafiak közzétették a vén nyilas elérhetőségét. Megtekintheti itt: