130. Brozman Gyula – Márciusi ifjú


Neve: Brozman Gyula
Kora: 2008.-ban 55 éves
Ismert bűnlajstroma: 2008. március 15.-én rendőrautókra támadt, 2008. szeptember 20.-án a Szabadság téri agresszióban vett részt.
A képen látható bőrkabátos budapesti Brozman Gyula 2008. március 15.-én este, a félrészeg fasiszta horda tagjaként az Üllői úton haladó rendőrautókra támadt üvöltve, azokat többször megdobálta, mozgásukat akadályozta, a gépkocsikba belerúgott, üvegükre ráütött. A férfit a magyar rendőrök még bűncselekménye során, a helyszínen elfogták.
Egyes beszámolók szerint a bolond nyilas előzőleg több esetben ordítva bíztatta fiatalabb bűntársait a rendőrök elleni végső leszámolásra.
A magát egyébként ismeretlen okból nagy magyarnak képzelő szerencsétlen kisstílű bűnöző ellen jelenleg is eljárás folyik hivatalos személy elleni erőszak miatt, amely eljárás túlságosan nem viselte meg a rendszerváltás idején még csöndben bólogató, ám ma hirtelen nagy hazafivá vált nyilas felforgatót. Az elhíresült horogkeresztes fotón ugyanis szintén Brozman Gyula látható 2008. szeptember 20.-án, amint a karszalagos nemzettársa mögött ballagva várta az újabb alkalmat a randalírozásra. Nem hiába. Az alábbi két fotón szintén az ősz hajú márciusi ifjú látható hátulról, ahogy a Szabadságtéren a kordon mögé zárt rendőrökkel szemben keménykedik.
Mivel Brozman Gyula erőszakos cselekmények visszatérő tettese, elérhetőségeit továbbra is várjuk!