136. Rózsár Gábor - Ovális fejű provokátorNeve: Rózsár Gábor
Csúfneve: Muszashi
Kora: 2008.-ban 34 éves
Szakkör: 64 Vármegye, MÖM.
Foglalkozása: számítástechnika tanár
Ismert bűnlajstroma: 2007. október 26.-án részt vett a Kuruc.info által szervezett törvénytelen hídfoglaló akcióban. Azóta minden szélsőjobboldali agresszív megmozduláson jelen van.

A képen látható budapesti Rózsár Gábor fizimiskája 2007. októberében tűnt fel először a Partizaninfo-n, amikor a Novák Emőke és csapata által szervezett törvénytelen hídfoglaló, valamint az azt követő forgalmat bénító akcióban vett részt és a tömegbe elvegyülve, bátor módon messziről ávósozta, provokálta a magyar rendőröket bűntársaival együtt, így ő maga is hozzájárult a több tízmilliós károkozáshoz. Az akkor még ismeretlen Rózsár képét a Wanted oldal, akkor közzétette felismerésre. Mivel szerencsétlen külleme és önálló gondolatai hiánya miatt az értelmesebb közösségekbe nehezen tudott volna beilleszkedni, így Rózsár Gábornak maradt a félnótásokat magukba tömörítő úgynevezett radikális nemzeti oldal, ahol kevésbé tűnik ki. A Kuruc.info baráti közösség tagjaként azonosított igazi szerencsétlen az Iwiw-en is megtalálható, ahol büszkén mutogatja magát Adolf Hitler arcképeivel díszített borokkal, mert –ahogy ő fogalmaz – ez az igazi demokrácia.
A tinikkel együtt feltűnően gyakran mutatkozó szerencsétlen, az őt felfedő olvasónk szerint szinte minden erőszakot ígérő rendezvényen felbukkan hátán uzsonnás táskájával, majd mikor eljön az ideje, igazi warriorként az elsők között menekül hosszú lábaival egészen hazáig – ahogy azt megszokhattuk a hozzá hasonló szerencsétlenektől, akik azonban többségükben nem 34 évesek, hanem csak 17…