134. Felföldi György – Molotov-tudós


Neve: Felföldi György
Kora: 2008.-ban 30 éves
Előélete: antant zsoldos (Francia Idegenlégió volt tagja. Magyarul: idegen zászlók alatt, idegen zsoldért szolgálta Clemenceau (akinek Trianont is köszönhetjük) utódainak érdekeit.)
Ismert bűnlajstroma: Közvetlenül 2008. október 23. előtt közzétette a vízzel olthatatlan molotov-koktél részletes receptjét a kuruc.info nevű nyilas portálon.
A képen látható meglehetősen agresszív küllemű, tetovált alkarú Felföldi György budapesti kuruc.info-fan, kedvenc szennyportáljára küldte be 2008. október 15.-én a vízzel olthatatlan, súlyos égési sérülést, vagy élet kioltását is okozó „eredeti molotov-koktél” elkészítésének receptjét, amelyet Novák Elődék kéjes örömmel közzé is tettek. Gyilkos hajlamú Felföldi György uszító szándéka nem kétséges, miután az általa ismertetett molotov-koktélt, receptjének elején így jellemezte: „Egy jó "koktél" képes megállítani egy tankot is, nemhogy egy vízágyút!”
A kuruc.info szennyportálon megjelent sokkoló recept alatt Felföldi György „volt légionista” neve virít. Első látszatra azt gondolhatnánk, rosszakarói visszaéltek a pénzért idegen érdekeknek lelkét eladó, szökött zsoldos nevével, azonban az iwiw-es adatlapján virító WaSS Albert idézet minden kétséget eloszlatott: Ő tette közzé a piromániás bűnöző huligánok kedvenc besúgóportálján a vízzel olthatatlan molotov-koktél részletes receptjét!
Amennyiben az újabb csőcselék-zavargások során, ilyen molotov-koktél okozza egyes magyar honfitársaink, rendőreink súlyos égési sérüléseit, az érintettek és hozzátartozóik most már tudhatják, kihez fordulhatnak reklamálni.
Felföldi György, receptleírása elején megjegyezte: „A Budapesten és egyéb magyar vidéki városokban mostanában bevetett eszközök nem mások, mint gyújtópalackok. Hiszen csak benzint tartalmaznak.”
Vajon honnét tudja ilyen jól Felföldi-testvér, hogy a „mostanában bevetett eszközök” pontosan milyen égő folyadékot is tartalmaznak? Rendvédelmi szerveinknek talán érdemes lenne egy kicsit utánajárni a molotov-ügyekben ilyen jól tájékozott „hirtelen-hazafi” múltjának…