142. Sáska Béla - Megélhetési feljelentőNeve: Sáska Béla
Foglalkozása: megélhetési feljelentgető
Szakkör: Túlélés 98 egyesület és környéke
Ismert bűnlajstroma: Az összes szélsőjobboldali megmozdulás aktív résztvevője és rendszeres előállítottja. Kordonbontás, hídfoglalás, Hollán Ernő utca, Clark Ádám tér stb…

A Sáska Béla néven elhíresült, éppen hogy huszonéves újpesti szabadságharcosunk ellen 2007. vége óta több, egymástól független bejelentés is érkezett a Partizaninfo-hoz, melyekből kiderül, hogy a „Túlélés 98” nevű pitiáner bűnözőket tömörítő „szervezet” (irodája: Budapest 1046.Nádor utca 36.) ifjú titánja alaposan rászolgált már arra, hogy ország-világ előtt ismertté váljon. Sáska Béla minden szélsőjobboldali megmozdulás aktív résztvevője és ifjú provokátora. A sérült értékrendű bűnöző kedvenc elfoglaltsága a magyar kisrendőrök provokálása, majd feljelentgetése. Olvasóink szerint szinte nem telik el hónap, hogy Sáska Béla ne állna elő újabb és újabb egetverő marhaságokkal tarkított feljelentésekkel. A Rendészeti Panasztestülettől származó információnk szerint ezen nem is kell meglepődni, hiszen a nemzet eme csiszolatlan gyémántja a már többször bemutatott, mentálisan minden bizonnyal szintén sérült Göbl_György megélhetési feljelentgető és Hermán Péter, laboratóriumi vizsgálatra is külön érdemes pszichikai eset buzgó követője és tanítványa. Sáska Béla kedvenc elfoglaltsága a magyar rendőrök provokatív, látványos fényképezgetése, a fényképek jogellenes közzététele és a vele, vagy másokkal szemben intézkedő rendőrök rendszeres feljelentgetése. Mint ahogy a kuruc.infón csüngő műveletlen bugrisok, úgy Sáska Béla is hajlamos elhinni, hogy egy rendőri igazoltatás Magyarországon törvénytelen. Persze ennek ellenére igazi hős szabadságharcoshoz méltóan mindig hord magánál személyi igazolványt, amit beszámolók szerint csak nyeszlett fajtájának még annyira sem jól álló kivagyiskodása után ad át a rendőrnek, miközben folyamatosan fényképezi és a fotók közzétételével fenyegeti őket. A Rendészeti Panasztestület Sáska Béla feljelentgetős játékát megunó tagja szerint a beszűkült tudatú rovar már annyira beleélte magát a hős forradalmi tettekbe, hogy a szélsőséges megmozdulások biztosításától független rendőri intézkedéseket is igyekszik megzavarni. Fenti informátorunk szerint egy esetben azért jelentett fel két rendőrt, mert miután egy hétköznapi élethelyzetben az arcukba filmezett, azok nem átallották őt igazoltatni…
Természetesen Sáska Béla szabadságharcostól azt várnánk, hogy eme visszafogott hangnemű cikk miatt is feljelentést tegyen, hisz nem ártana, ha az általa csupán „ávósoknak, zsidóbérenc férgeknek” kikiáltott magyar rendőrök és a „talmudista ügyészség” tagjai közül még többen ismerhetnék meg a saját sírját ásó elmeroggyant fizimiskáját. Nem titok, hogy a különböző bűnözőket támogató internetes orgánumokra (főleg a kuruc.info és a szentkoronaradio) jogellenesen, nyilvános azonosítás céljából kihelyezett rendőröket ábrázoló fényképek nagy része Sáska Béla munkásságát dicsérik.
Mivel Sáska Béláról eddig egyetlen róla beszámoló olvasónk sem küldött fényképet (!!!), így kérnénk olvasóinkat, hogy aki rendelkezik róla használható fotóval, az küldje el címünkre. A szerencsétlen mániákus minden balhéval kecsegtető megmozduláson megtalálható.
Sáska Bélának, torzult demokráciánk pofátlankodást túlzásba vivő vadhajtásának ismeretlen hazafiak így, a Partizaninfo-n keresztül üzenik, hogy amennyiben még egyszer panasz lesz rá, újpesti elérhetőségét közzéteszik az Interneten és garantált baráti látogatásokat is fognak szervezni hozzá.