143. Hermán Péter - A TúlélőNeve: Hermán Péter
Foglalkozása: megélhetési feljelentgető
Szakkör: Túlélés 98 egyesület és környéke
Ismert bűnlajstroma: Az összes szélsőjobboldali megmozdulás aktív résztvevője és időnkénti előállítottja. Kordonbontás, hídfoglalás, Hollán Ernő utca, Clark Ádám tér stb…

Az újpesti Hermán Péter nevű megveszekedett fanatista provokátor és egyben a „Túlélés 98” nevű pitiáner szélsőjobboldali bűnözőket tömörítő „szervezet” (Budapest IV. Nádor utca 36.) vezetője és önjelölt szabadságharcosa.
Az inkább egy ideggyenge Mikulásra hasonlító férfi minden szélsőjobboldali megmozdulás aktív résztvevője és lelkes provokátora, aki fényképezőgépével előszeretettel szokott a bűntársai által szándékosan provokált rendőrök arcába fényképezni. A realitás talajától teljesen elrugaszkodott Hermán, kedvenc elfoglaltsága a magyar rendőrök provokatív, látványos fényképezgetése, a fényképek jogellenes közzététele és a vele, vagy másokkal szemben intézkedő rendőrök rendszeres feljelentgetése. Egy olvasónk beszámolója szerint nem egy esetben fenyegette meg („a maga kis pitiáner stílusában” –idézve olvasónktól) a huligán bűnözőket megfékező magyar rendőröket képmásuk jogellenes közzétételével.
A Rendészeti Panasztestülettől származó információnk szerint ezen nem is kell meglepődni, hiszen a nemzet eme csiszolatlan gyémántja a már többször bemutatott, mentálisan minden bizonnyal szintén sérült Göbl_György megélhetési feljelentgető és Sáska Béla, szintén megélhetési feljelentgető pszichikai eset társaságából való.
Hermán Péter megélhetési forradalmárságához nem férhet kétség, hisz nem múlik el hét, hogy ne fordulna meg többször is valamelyik fővárosi bíróságon, zászlóba csavart rettenetesen magyar bajtársaival, az általa koholt perek ügyében.
Miután zavaros elméjű Hermán Péter szerint jelenleg hazánkban tombol a kommunista diktatúra és zsidó-bolsevista elnyomás tiporja őt és nyilas testvéreit, jogosan merül fel mindenkiben a kérdés: vajon a rendszerváltás előtt, Hermán Péter miért nem küzdött a „kommunista elnyomás” ellen? Miért csak most, 2006 után igyekszik eljátszani a hős szabadságharcost? Természtesen aki ezt tőle szeretné megkérdezni, az számítson rá, hogy a vörös fejű Mikulás azonnal üvöltve lefényképezi, sőt, még fel is jelenti…
Természetesen Hermán Péter szabadságharcostól azt várnánk, hogy eme visszafogott hangnemű cikk miatt is feljelentést tegyen, hisz nem ártana, ha az általa csupán „ávósoknak, gazembereknek” kikiáltott magyar rendőrök tagjai közül még többen ismerhetnék meg ennek a zárt osztályra való balféknek a fizimiskáját.

Okoskodó Hermán Péter és hiteles barátai egyik nevetséges akciójuk során: